Маркови маратонки за мъже и жени ТОП 10

Маркови маратонки за мъже

Маратонки ASICS GT-2000 7

Тези маркови маратонки са произведени по специална технология, която осигурява по-добра възглавничка, по-голяма пролетност и намалена сила на удар. Доброто сцепление прави маратонките стабилни и надеждни на всички видове повърхности. Една от най-популярните серии модели сред маратонки за бягане.

2. Маратонки NIKE Revolution 4


Евтини и в същото време висококачествени маратонки за джогинг и спортно ходене. Тези маратонки имат добра вентилация благодарение на дишащата горна част, изработена от лека мрежа; краката им не се потят. Подметката е здрава и стабилна. Идеален за непретенциозни джогъри, които търсят достъпна, но доказана версия на маратонки за бягане.

3. Маратонки Mizuno Wave Kien

Много гъвкави, меки и удобни обувки за бягане с отлична възглавничка. Тези маратонки са подходящи за дълги тренировки по горски пътеки и умерено офроуд (включително с асфалт). Идеален за руския климат: те не се намокрят от дъжд и не се издуха от вятъра, като същевременно дишат добре и предпазват тялото от прегряване.

4. Adidas Alphabounce


Отличен модел маркови маратонки и комбинирани тренировки на достъпна цена от Adidas. Тази версия на обувки за бягане поддържа крака по време на движение, а също така осигурява оптимална плавност на движението в ахилесовото сухожилие. Подметката осигурява добра сцепление при всякакви метеорологични условия.

5. Маратонки ASICS Gel-Sonoma

Страхотни обувки за бягане за кросово бягане на много приятна цена. От плюсовете си заслужава да отбележите добро сцепление, висока устойчивост на износване, удобно прилягане за стъпалото и много приятен външен вид (няколко цвята). Максимална издръжливост и усъвършенствана офроуд функционалност.

Маркови маратонки за жени

1.Маратонки NIKE RunAllDay

Висококачествени и много популярни маркови маратонки за бягане на достъпна цена. Много положителни отзиви за този модел. Подметката, изработена от филонен материал, ефективно намалява ударните натоварвания, а мрежестата горна част подобрява циркулацията на въздуха. Моделът е подходящ за асфалт и протектор.

2. Маратонки Asics GT-1000

Тази серия е една от най-популярните дамски маратонки за бягане поради високото си качество. Този модел се отличава с висок комфорт и безупречна възглавница. Системата за преразпределение на шока и системата за подпомагане на краката помагат да се избегнат наранявания. Също така със сигурност ще оцените приятния дизайн на маратонките.

3. Маратонки Adidas Duramo 9

Това са евтини универсални маратонки, които са чудесни както за бягащата пътека, така и за бягането сред природата. Те имат гъвкава подметка и удобна възглавница. Безшевна вложка за печат осигурява надеждна поддръжка на краката.

4. Маратонки Asics Gel-Pulse 10

Тези дамски кецове за бягане осигуряват превъзходна възглавничка и повтарят индивидуалната форма на стъпалото. Краката ви ще дишат добре по време на дълги бягания, а системата EVA Trusstic ще подобри стабилността и естественото движение.

5. Маратонки New Balance 520

Отлични маратонки от New Balance. Комбинацията от специални материали от пяна осигурява най-добрата възглавница, като същевременно поддържа необходимата лекота. Благодарение на трикотажната конструкция на върха, моделът следва контурите на стъпалото, допринасяйки за най-удобното прилягане.

Сподели!