ADIDAS SUPERSTAR

Може би името на този модел оригинални маратонки казва много за не всички любители на удобни и практични обувки, но си струва да видите тези маратонки на плота или на снимка и веднага ще разберете, че сте ги виждали неведнъж на лъскави снимки и вие познавате този модел много добре. Това е така, защото Adidas Superstar е истинска класика, модел, който се произвежда от 1969 г. и се е променил малко във външния си вид през цялото това време. Защо, ако продажбите му все още достигат рекордни стойности и не само закалените във времето фенове на уличния стил, но и по-младото поколение дават предпочитание пред него.

Историята на маратонки Adidas Superstar е подобна на историята на много легендарни модели спортни обувки от втората половина на 20 век. Те са създадени за баскетболисти и след това са трансформирани от професионален модел в изключително модерен модел, маратонки, които всички възприемат не като основа за бъдещи спортни рекорди, а като основа за стилни и модерни образи.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА АДИДАС СУПЕРСТАР

Adidas Superstar Бяло злато
Първо моделът беше рекламиран от известни баскетболисти, а след това и от популярни музикални изпълнители – сценарият обаче е стандартен. Необичайното е, че първата „рекламна платформа“ от този тип за маратонки Adidas Superstar беше непокорната група Run-D.M.C. В средата на 80-те тя беше изключително популярна и се различаваше от много други по това, че музикантите се появяваха на сцената не в сценични костюми, а в ежедневни дрехи и, разбира се, в маратонки Adidas Superstar.
Поредицата се превърна в създател на тенденции не само в уличната мода, но и в така наречената затворническа мода. Затворниците носеха тези маратонки по специален начин: без връзки и с езици. Не е ясно какъв е практическият смисъл на подобна трансформация, но известно време тази модна тенденция успява да се задържи по градските улици.

Малко хора познават този модел като маратонки Adidas Superstar. Но „черупките“ са известни на почти всички. Поредицата получи това име поради специфичен модел в областта на пръста, който очевидно повтаря очертанията на истинска черупка.
По едно време маратонките Adidas Superstar нашумяха в своята област, тъй като бяха един от първите модели, предназначени за баскетболисти с ниско стъкло, тоест с ниско тяло. Може би именно този дизайн се е превърнал в една от причините за огромната популярност на серията: ако сега решите да си купите маратонки Adidas Superstar, ще получите удобен и универсален модел, а не конкретна висока обувка, която не винаги може да бъде износени.
Маратонките Adidas Superstar се считат за класическия модел за брейддъри. Представителите на това модерно танцово движение избират предимно класически бели модели с черни маркови ивици.

ADIDAS SUPERSTAR ПРЕДИМСТВА ЗА СЪВРЕМЕННИЯ ГРАДСКИ СТИЛ

Adidas Superstar White Black

Ако не играете баскетбол или не правите брейк денс, това не означава, че поредицата Adidas Superstar не е достойна за вашето внимание или че ще трябва да жертвате комфорта заради оригиналния си дизайн. Има много практически предимства на тези маратонки.

Кожен калъф за всички времена. Повечето класически модели Adidas Superstar се предлагат с изцяло кожена горна част. В момента това е много актуално от модна гледна точка. И много практичен: горната част на кожата не пропуска влага, тя върви добре с дрехи, изработени от различни материали. И е много по-практичен от текстилните чаши.
Черупката е вашият щит и вашата безопасност. Оригиналната капачка на пръстите не е прост дизайнерски трик, но надеждна защита на пръстите на краката ви от удари. Ако сте от хората, които постоянно се спъват и спъват, определено ще оцените това решение.
Да въздух, без пот. Вътре в маратонките Adidas Superstar се поддържа оптимален микроклимат, така че краката в тях да не се потят, но и да не замръзват.

КУПЕТЕ ОРИГИНАЛНИ МАРАТОНКИ ADIDAS SUPERSTAR ОТ SPORTFASTER

Работихме усилено, за да сключим официални договори с производителя и сега с право се гордеем, че си сътрудничим с неговите фабрики без посредници, гарантираме на нашите клиенти висококачествени маратонки, наличието на модели, които не са толкова лесни за намиране в други магазини и неизменно ниски цени. За да можете да оцените всички предимства на даден модел, да изберете размера на маратонките Adidas Superstar или всяка друга серия, ние доставяме няколко двойки на избор с възможност за осребряване само на един от тях или част от поръчката.

Сподели!