Модни спортни комплекти през 2021 г.: топ 5 тенденции

Индустрията за спортно облекло укрепва своите позиции на световния пазар всяка година. Днес е много изгодно да се произвежда спортно облекло, а марки, специализирани в шиене на ежедневни дрехи, произвеждат спортни комплекти 2021, ацузи, екипи и облекла. И това е логично: ако искате да останете на пазара и да бъдете конкурентоспособни, отговорете на вашите искания. А съвременните изисквания са прости – комфорт, екологичност, здравеопазване, поддържане на общия тонус на тялото. В емисията за модни новини новината, че друга марка е пуснала линия спортни облекла за йога или, в сътрудничество със спортна марка, е създала колекция маратонки. Компаниите са в крак с времето и се опитват да задоволят максимално нуждите на своите фенове.

Ние също искаме да отговорим на вашите искания и затова събрахме за вас топ 5 тенденции в спортното облекло за сезон есен-зима 2021.

Така че ще бъде модерно да спортувате или просто да си почивате активно в:

  • Спортно облекло от екологично чисти материали;
  • Спортно облекло с функционални елементи;
  • В анцузи и фитнес облекла, изработени от лъскави и текстурирани тъкани;
  • В многопластови и обемни анцузи;
  • В клинове, с разнообразни щампи и плътни цветове.

Екологичните материали са модерна спортна визия

Всичко, което правим, засяга нашата планета и околната среда. Спортът не прави изключение. Водещи производители на дрехи и дизайнери се опитват да създадат неща, които биха защитили не само хората, но и планетата. Оттук и тенденцията към устойчивост – рециклирани материали, етично производство, използване на естествени материали с минимално въздействие върху природата. Изберете марки, които използват иновативни технологии, алтернативни материали, но в същото време запазват важната функция на спортното облекло – комфорта.

Функционални спортни комплекти – тенденция есен-зима 2021-2022

Всяка година има нужда не само от удобни и качествени спортни облекла, но и от такива неща, които биха могли да осигурят максимален комфорт в съвременните условия. И това означава, че в дизайна започват да се появяват всякакви джобове, малки портфейли и други детайли, които опростяват движението по време на спорт. Не е нужно да държите телефон в ръцете си, помислете къде да скриете пари и бутилка вода. Вече има специални секции в спортни якета и панталони. Освен това производителите вземат предвид условията, при които евентуално можете да спортувате на открито – дъжд, вятър, морски бриз и пясъчни плажове, каквото и да е. Качественото спортно облекло е в състояние да ви защити при всякакви, дори при най-екстремни условия. Така че, когато избирате спортно облекло за предстоящия студен период, заложете на функционалността.

Лъскави и текстурирани материи в спортните екипи

Дамското спортно облекло вече не се свързва със скучните „удобни“ сиви и черни цветове. Модерните анцузи са бунт от цветове, разнообразие от текстури и щампи. Тенденции за предстоящия студен период: всички нюанси на синьо и синьо; метални нюанси; текстура от естествени влакна; лъскава повърхност; футуристичен печат.

Спортна тенденция есен-зима 2021-202

Комбинацията от много гънки, слоеве, текстури, обем винаги правят изображението сложно и интересно. Тази тенденция не пощади спортното облекло. Освен това в хладния период многослойността също е допълнителна изолация, но като се вземе предвид първата точка – екологичността. Нека да разгледаме няколко вида: Ако тренирате във фитнеса, комбинирайте няколко тениски или тениски с различни размери едновременно, за да създадете многопластова спортна визия:

Най-добрите анцузи 2021

Клиновете остават в тенденция през студения сезон и ще се опитаме да предположим, че те ще бъдат популярни в продължение на много години напред. Основните критерии, които се прилагат за съвременните клинове, са качествените материали, способността да се изтеглят и „извайват“, екологичността на производството на клинове. Между другото, клинове се превърнаха не само в гореща тенденция в спортната мода, Adidas, Nike, Reebok ни предлагат да комбинираме клинове със сако, блуза, къс бомбер или кожено яке

Сподели!